infocon.ro

Avantajele inchirierii unui caiac in Bucuresti

21/02/2023

 


Daca locuiesti in Buucuresti si iti doresti sa faci mai mult sport, atunci inchirierea unui caiac poate sa fie cea mai buna idee pentru tine. Atunci cand job-ul nu iti permite sa faci excursii mai lungi in Romania sau in alte tari, trebuie sa stii ca poti avea parte de recreere si de sport chiar la tine acasa, in Bucuresti.

Iata, pe scurt, care sunt principalele avantaje ale inchirierii unui caiac in Bucuresti:

  1. Inchirierea unui caiac este ieftina
  2. Te poti relaxa usor, aproape de casa
  3. Ai parte de liniste, pe unul dintre lacurile Bucurestene
  4. Caiacul te ajuta sa faci sport, sa arzi calorii, sa iti tonifiezi musculatura

Acestea sunt principalele motive care te pot determina sa inchiriezi un caiac chiar acum si sa iesi la vaslit, pe lac. 

Inchirierea unui caiac este ieftina

Poti practica un sport in foarte multe feluri si platind diferite sume de bani, insa inchirierea unui caiac in Bucuresti chiar este ieftina. Preturile incep de la aproximativ 30-40 de lei pe ora, ceea ce este foarte acceptabil astazi. Cel mai usor mod de a incepe este de a inchiria un caiac in Parcul Herastrau, din Bucuresti . Primesti tot echipamentul necesar pentru a practica acest sport in siguranta, pe un lac linistit, dar destul de mare pentru a putea sa vaslesti in voie pentru una sau mai multe ore.

Te poti relaxa usor, aproape de casa

Fiindca timpul tau este limitat, probabil este important pentru tine sa nu il irosesti pe drumuri. De aceea, inchirierea unui caiac in Bucuresti reprezinta cea mai buna ocazie de a face sport aproape de casa. Poti folosi transportul in comun pentru a ajunge rapid pe lac, in week-end, iar apoi te intorci acasa in scurt timp, pentru a-ti continua treburile zilnice. Nu ai nevoie de masina, de timp petrecut in trafic sau pe sosele si de bani pentru benzina sau deplasare intr-un loc mai indepartat.

Ai parte de liniste, pe unul dintre lacurile Bucurestene

Desigur, sunt multe posibilitati de a face sport in Bucuresti. Cea mai populara optiune este aceea de a merge la sala de fitness. Doar ca acolo, de multe ori, vei gasi aglomeratie si zgomot. In schimb, pe un lac destul de mare, cum este cel din Herastrau, te vei bucura de liniste, de un peisaj natural, deschis si de o usoara adiere de vand, care iti va usura efortul. Daca in afara de sport iti doresti si liniste sau relaxare, inchirierea unui caiac este o buna ocazie de a avea parte de toate aceste mici bucurii.

Caiacul te ajuta sa faci sport, sa arzi calorii, sa iti tonifiezi musculatura

Daca vrei sa iti tonifiezi musculatura membrelor superioare, a pieptului, a abdomenului si a spatelui, caiacul te va ajuta. Vaslitul iti solicita o mare parte din muschii superiori, nu doar pe cei ai bratelor. Astfel, angrenand mai multe grupe musculare, vei beneficia de tonifiere sporita si de arderea rapida a caloriilor.

Acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui sa incerci chiar astazi inchirierea unui caiac. Desigur, lista beneficiilor poate continua, insa cele enumerate mai sus reprezinta un stimulent destul de bun pentru ca tu sa incerci acest sport cat mai repede si sa te convingi de beneficiile enumerate mai sus.