infocon.ro

Inchiriere caiac in Bucuresti, Parcul Herastrau ▶️ Sport distractiv si ieftin

06/02/2023

 


Pentru ca esti interesat de sport, dar mai ales de sportul pe apa, iti vom spune aici cum poti inchiria un caiac chiar in centrul Bucurestiului, in Parcul Herastrau. Poate stii deja ca in parcul Herastrau, din Bucuresti (denumit acum Parcul Regele Mihai I), exista numeroase cluburi sportive pentru pasionatii de sporturi nautice. Dar poate ca pentru tine este prea tarziu acum sa incepi antrenamentele regulate sau poate pur si simplu nu iti doresti asata. In schimb, iti doresti sa inchiriezi un caiac si sa te bucuri pentru o ora (sau mai multe) de miscare si de linistea pe care ti-o ofera Lacul Herastrau.

Plimbarea cu caiacul in centrul Bucurestiului este o experienta unica, pe care trebuie sa o incerci atunci cand vrei sa te deconectezi putin de stress-ul zilnic. In acelasi timp, daca vaslesti suficient, te alegi si cu un workout temeinic la brate si nu mai trebuie sa mergi la sala ca sa scapi de kilograme sau ca sa iti tonifiezi musculatura.

Preturile pentru inchirierea caiacului nu sunt mari, am putea spune ca este chiar un sport destul de ieftin - 1 ora de inchiriat caiacul costa cat 1 meniu cheesburger la un fast food din Bucuresti :) Poti suna la numarul de telefon de la sfarsitul acestui articol ca sa afli exact care este pretul in perioada in care te hotarasti sa mergi pe lac.

De unde poti inchiria un caiac in Parcul Herastrau (Regele Mihai I), din Bucuresti?

Daca iti doresti sa inchiriezi un caiac in Parcul Herastrau, din Bucuresti, este foarte simplu. Trebuie sa cauti pe Google Maps restaurantul "Zexe". De ce sa cauti un restaurant? Pentru ca in cladirea restaurantului, sub terasa acestuia, se afla un club nautic privat, denumit "Sailing Academy Romania", care inchiriaza caiace pentru amatori. Ofera spre inchiriere caiace de 1 sau 2 persoane, in functie de preferinte. Poti sa inchiriezi o ora sau mai multe, in functie de program. Timpul este limitat doar de lumina zilei - asta inseamna ca vara programul este mai lung, iar iarna este mai scurt.

De ce este importat sa inchiriezi un caiac de amatori?

Spuneam mai sus ca in Herastrau, la clubul nautic mentionat, se ofera spre inchiriere caiace de amatori. Este important acest aspect. Caiacele de amatori sunt mai late, sunt mult mai stabile decat cele "profesionale". Astfel, vei putea sa vaslesti din prima, fara experienta prealabila, fara sa existe riscul sa te rastorni. Te vei simti foarte sigur in acest caiac inca din prima clipa.

Se poate inchiria caiac in Bucuresti - Herastrau, chiar si iarna?

Da, se poate inchiria caiacul chiar si iarna pe Lacul Herastrau. Acest lucru este posibil pentru ca lacul nu a mai fost golit de tot in ultimii ani, pe timpul iernii. Desi nivelul apei din Lacul Herastrau este mai scazut cu aproximativ 1 metru fata de vara, clubul nautic beneficiaza de un pontont flotant, care coboara odata cu nivelul apei. Astfel, te poti imbarca in caiac fara probleme, chiar si iarna. 

Care sunt datele de contact ale clubului nautic de unde pot inchiria caiac?

Clubul se numeste "Sailing Academy", se afla la parterul restaurantului "Zexe" din Herastrau si are program cam toata ziua, inclusiv in week-end. Daca vii cu masina, este bine sa intri spre parc din Soseaua Nordului. Poti veni si cu metroul la statiile de metrou Aviatorilor sau Aurel Vlaicu si vei face o plimbare scurta pana la clubul nautic.

Este bine sa suni inainte, ca sa te asiguri ca au un caiac disponibil pentru inchiriat la ora la care poti merge la vaslit. 

Numarul de telefon este 0730.333.755

Caiacul este bun pentru incepatori?

Da, caiacele care se inchiriaza sunt foarte bune pentru incepatori cu experieta zero. Sunt mai late, foarte stabile. Vei fi in siguranta 100%.

Caiacele se inchiriaza si iarna?

Da, clubul nautic este deschis si iarna. Este bine sa suni inainte, sa te asiguri ca vei gasi un caiac liber la ora la care vrei sa mergi. Gasesti numar de telefon in articol.